Handelsvilkår

Generelle oplysninger

FLIR Danmark
Iriskrogen 6
2600 Glostrup
CVR.: 33662947
mg@mmteknik.dk
Tlf.: 31442082
Etableringsår 2019

Betaling
Vi modtager kun bankoverførelse.

Levering
Sendes direkte fra producenten


Leveringstiden for varen – 1-8 Uger fra ordren er modtaget, afhængigt af valgt vare, og det papir arbejde der skal udføres . Kontakt os for mere information.

Hvis du fortryder dit køb.

Der vil blive pålagt et "restocking gebyr" på 25% af købsprisen, ved annullering af ordre.


Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os -25%, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 

FLIR Danmark
Iriskrogen 6
2600 Glostrup

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: 
Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Mikkels Marine Teknik og opbevares i fem år,
hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Mikkels Marine Teknik har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på www.flirdanmark.dk er Mikkel Gerhardt.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.flirdanmark.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos FLIR Danmark har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til FLIR Danmark via e-mail til mg@mmteknik.dk.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til mg@mmteknik.dk.  Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrensen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Tlf. 41 71 50 00
http://www.forbrug.dk/Klagemuligheder